söndag 28 december 2008

Julen 2008

Jobbade in i det sista, d.v.s. jag jobbade t.o.m. lördagen och sen var det bara hem och packa klart allt som skulle med till gotland. Kläder, hygiengrejer och allt man behöver för nästan en vecka, plus alla julklappar. Dessutom skulle ju J, O och G också åka med och eftersom de skulle stanna kvar ett tag in i januari måste de ha med sig en massa saker, särskilt eftersom G behöver ha med sig en hel del kläder , blöjor o.s.v. Plus att de skulle ha med sig alla sina julklappar. Alla hade vi i olika konstellationer beställt en hel del julklappar som skulle levereras direkt till gotland eftersom de annars inte skulle komma fram i tid. Superbra att man kunde göra så.

På lördagen var H-I och J ute och köpte den viktigaste julklappen till G, en sprillans ny och fin bilbarnstol! Han fick den alltså några dagar i förväg så han kunde använda den när vi åkte till gotland.

Resan till gotland gick jättebra, G var lite ledsen men den mesta tiden var han på sitt vanliga solskenshumör. H-I och jag sjöng för att försöka underhålla honom men jag vet inte om det var därför G var så glad eller ej.

Vi hade en kupé på överresan och det var väldigt skönt, G var på sitt mest strålande humör och vi kunde t.o.m. titta på Margot at the wedding med Nicole Kidman innan vi anlände straxt efter midnatt till gotland.

Väl framme, hade O's föräldrar flyttat ut ur stora huset så J, O och G fick deras sovrum, vi fick gäststugan för oss själva och S och A sov på ett av loften. Sängarna var nybäddade allt var skinade rent och fint och julpyntat, handdukar framlagda och det kändes som värsta lyxhotellet! Hoppa i säng och sova var allt vi alla längtade efter och snart lägrade lugnet sig !

Inga kommentarer: